Category Archives: Ishp

25 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1021 testime, 289 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 32 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
23 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1035 testime, 271 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 73 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
22 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 957 testime, 277 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 61 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
21 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 805 testime, 219 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 75 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
20 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 165 testime, 35 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 141 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
19 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 595 testime, 139 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 26 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
18 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 482 testime, 129 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 18 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
17 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 556 testime, 115 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 21 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
16 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 464 testime, 113 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 49 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
16 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 464 testime, 113 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 49 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë