Author Archives: admin

08 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08 Shtator 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 840 testime, 171 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 201 të shëruar në 24 orët e fundit 8 Shtator 2022 – Ministria e Shëndetësisë i bën sërisht thirrje qytetarëve të mos neglizhojnë vaksinimin anticovid, veçanërisht ...

Më shumë
07 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 07 Shtator 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1245 testime, 233 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 366 të shëruar në 24 orët e fundit 7 Shtator 2022 – Ministria e Shëndetësisë i bën sërisht thirrje qytetarëve të mos neglizhojnë vaksinimin anticovid, veçanërisht ...

Më shumë
06 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 06 Shtator 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 294 testime, 62 qytetarë të infektuar, një humbje jete dhe 415 të shëruar në 24 orët e fundit 6 Shtator 2022 – Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje qytetarëve të mos neglizhojnë vaksinimin anticovid, veçanërisht ...

Më shumë
05 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 05 Shtator 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 282 testime, 28 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 228 të shëruar në 24 orët e fundit 5 Shtator 2022 – Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje qytetarëve të mos neglizhojnë vaksinimin anticovid, veçanërisht ...

Më shumë
04 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 04 Shtator 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 559 testime, 131 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 184 të shëruar në 24 orët e fundit 4 Shtator 2022 – Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje qytetarëve të mos neglizhojnë vaksinimin anticovid, veçanërisht ...

Më shumë
03 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 03 Shtator 2022

[7:24 pm, 02/09/2022] Olgeta Dhono: COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1052 testime, 247 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 611 të shëruar në 24 orët e fundit 2 Shtator 2022 – Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje qytetarëve të ...

Më shumë
02 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 02 Shtator 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1052 testime, 247 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 611 të shëruar në 24 orët e fundit 2 Shtator 2022 – Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje qytetarëve të mos neglizhojnë vaksinimin anticovid, veçanërisht ...

Më shumë
01 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 01 Shtator 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1069 testime, 263 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 277 të shëruar në 24 orët e fundit 1 Shtator 2022 – Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje qytetarëve të mos neglizhojnë vaksinimin anticovid, veçanërisht ...

Më shumë
31 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 31 Gusht 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1200 testime, 335 qytetarë të infektuar, një humbje jete dhe 363 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
30 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 30 Gusht 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1532 testime, 446 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 549 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë