Category Archives: Ishp

08 Nov
0

Komunikimi i perditshem per koronavirusin/ 08 Nentor 2020

Komunikimi i perditshem per koronavirusin/ 08 Nentor 2020   COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1942 testime, 90 të shëruar, 501 raste të reja dhe 2 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën thirrje ...

Më shumë
07 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 07 Nëntor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 07 Nëntor 2020   COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1927 testime, 141 të shëruar, 495 raste të reja dhe 8 humbje jete në 24 orët e fundit   Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, nisur nga ...

Më shumë
06 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 6 Nëntor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1954 testime, 165 të shëruar, 489 raste të reja dhe 6 humbje jete në 24 orët e fundit   Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, nisur nga rritja e rasteve të konfirmuar me COVID19 dhe të ...

Më shumë
05 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 5 Nentor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1744 testime, 118 të shëruar, 421 raste të reja dhe 7 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale kërkon bashkëpunimin e qytetarëve për kufizimin e përhapjes së COVID19, duke u ...

Më shumë
04 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 04 Nëntor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 04 Nëntor 2020   COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1725 testime, 105 të shëruar, 396 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit   Ju informojme për situatën në 24 orët e ...

Më shumë
03 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 03 Nëntor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1684 testime, 106 të shëruar, 381 raste të reja dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit   Ju informojme për situatën në 24 orët e fundit të përhapjes së virusit Sars Cov2, rastet e ...

Më shumë
02 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 02 Nëntor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 02 Nëntor 2020   COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1446 testime, 121 të shëruar, 321 raste të reja dhe 9 humbje jete në 24 orët e fundit   Ju informojme për situatën në 24 orët e ...

Më shumë
01 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 1 Nentor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1472 testime, 57 të shëruar, 327 raste të reja dhe 9 humbje jete në 24 orët e fundit   Ju informojme për situatën në 24 orët e fundit të përhapjes së virusit Sars Cov2, rastet e ...

Më shumë
31 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 31 Tetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1260 testime, 92 të shëruar, 241 raste të reja dhe 7 humbje jete në 24 orët e fundit Ju informojme për situatën në 24 orët e fundit të përhapjes së virusit Sars Cov2, rastet e reja ...

Më shumë
31 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 30 Tetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1534 testime, 90 të shëruar, 319 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit Ju informojmë për situatën në 24 orët e fundit të përhapjes së virusit Sars Cov2, rastet e reja ...

Më shumë