Category Archives: Ishp

02 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 2 Shtator 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 2 Shtator 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 141 të shëruar, 122 raste të reja dhe 6 humbje jete në 24 orët e fundit     Dr. Flutura Beqo Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ...

Më shumë
31 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 31 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 31 Gusht 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 75 të shëruar, 133 raste dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Rovena Daja Instituti i Shëndetit Publik   Situata epidemiologjike në vend ...

Më shumë
30 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 30 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 30 Gusht 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 119 të shëruar, 101 raste dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Rovena Daja Instituti i Shëndetit Publik     Ministria e Shëndetësisë ...

Më shumë
29 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Gusht 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 97 të shëruar, 84 raste dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Rovena Daja Instituti i Shëndetit Publik     Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju informon mbi situatën epidemiologjike në ...

Më shumë
28 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Gusht 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 132  të shëruar, 112 raste dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Gentiana Qirjako Instituti i Shëndetit Publik       Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju informon mbi situatën epidemiologjike ...

Më shumë
27 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Gusht 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 158  të shëruar, 156 raste dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Gentiana Qirjako Instituti i Shëndetit Publik    Ministria e Shëndetësisë dhe ...

Më shumë
26 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Gusht 2020     COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 102  të shëruar, 168 raste dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Gentiana Qirjako Instituti i Shëndetit Publik      Nisur nga ...

Më shumë
26 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Gusht 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 117  të shëruar, 154 raste dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Eugena Tomini Instituti i Shëndetit Publik     Nisur nga situata epidemiologjike e përhapjes së infeksionit SARS-COV2 në vendin tonë, ...

Më shumë
24 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Gusht 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 81 të shëruar, 178 raste dhe 4 viktima në 24 orët e fundit      Dr. Eugena Tomini Instituti i Shëndetit Publik       Nisur nga ...

Më shumë
23 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Gusht 2020     COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 148 të shëruar, 152 raste dhe 5 viktima në 24 orët e fundit    Dr. Eugena Tomini Instituti i Shëndetit Publik    Në vijim të vlerësimit ...

Më shumë