Aktivitete

Njësia e parë e mamografisë së lëvizsshme do të jetë në Gramsh dhe njësia e dytë e mamografisë së lëvizsshme do të jetë në Prrenjas në datat 17/01/2022-28/01/2022

Mamografitë e lëvizshme do të jenë nëpër qytete sipas tabelës së mëposhtme për 2022:   Njesia  NJVKSH Fillimi Mbarimi Njesia 1 Gramsh 17/01/2022 28/01/2021 Njesia ...

Më shumë