Category Archives: Ishp

04 Jan
0

Ruajtja e shëndetit gjatë stinës së dimrit

Ruajtja e shëndetit gjatë stinës së dimrit   Ditët e ftohta të dimrit shoqërohen me temperatura të ulëta. Në zona të ndryshme të vendit kjo stinë shoqërohet edhe me rreshje dëbore dhe ngrica. Qëndroni të sigurtë dhe të shëndetshëm duke ...

Më shumë
30 May
0

Dokumenta Strategjike

Programi Kombëtar për Parandalimin dhe Kontrollin e Sëmundjeve Joinfektive në Shqipëri 2016-2020 Plani i veprimit të Promocionit Shëndetësor 2017-2021

Më shumë
10 May
0

Aktiviteti i mamografive të lëvizshme

Nga 27 prilli deri ne 30 prill njesia e parë e mamografisë së levizeshme do te jete në qytetin e Librazhdit. Nga 27 prilli deri ne 30 prill njesia e dyte e mamografisë së levizeshme do te jete ...

Më shumë