Category Archives: Ishp

18 Feb
0

18 shkurt 2020- Informacion i përditësuar për Koronavirusin COVID_19

18 shkurt 2020- Informacion i përditësuar për Koronavirusin COVID_19   Masat e marra dhe vlerësimi i riskut të virusit COVID – 2019 për popullatën në Shqipëri  Rreziku i infeksionit nga COVID – 2019 për popullatën në Shqipëri është aktualisht i ...

Më shumë
17 Feb
0

17 Shkurt 2020, Informacion i përditësuar/ Situata e Gripit

17 Shkurt 2020, Informacion i përditësuar/ Situata e Gripit  Instituti i Shëndetit Publik bën me dije se në javën e 06 të këtij viti paraqitet rënie e rasteve me infeksione respiratore. Nga të dhënat e raportimit sipas survejancës së infeksioneve ...

Më shumë
15 Feb
0

15 Shkurt 2020- Informacion i përditësuar për Koronavirusin COVID_19

15 Shkurt 2020- Informacion i përditësuar për Koronavirusin COVID_19 Nga sot në Laboratorin e Virologjisë në Institutin e Shëndetit Publik, do të kryhet diagnoza e plotë konfirmuese për koronavirusin COVID-19. Testimi për koronavirusi kryhet në laboratorin pranë ISHP, konkretisht në ...

Më shumë
14 Feb
0

Informacion për shkallën e përhapjes së COVID – 19 dhe masat e marra në vendin tonë   14 shkurt 2020

Informacion për shkallën e përhapjes së COVID – 19 dhe masat e marra në vendin tonë   14 shkurt 2020   Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së është si më poshtë: Në nivel global, janë raportuar në total 64 544 raste të ...

Më shumë
14 Feb
0

Informacion për shkallën e përhapjes së COVID – 19 dhe masat e marra në vendin tonë   13 shkurt 2020

Informacion për shkallën e përhapjes së COVID – 19 dhe masat e marra në vendin tonë   13 shkurt 2020   Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së është si më poshtë: Në nivel global, janë raportuar në total 60 330 raste të ...

Më shumë
11 Feb
0

11 Shkurt 2020, Informacion i përditësuar/ Situata e Gripit

11 Shkurt 2020, Informacion i përditësuar/ Situata e Gripit   Nga të dhënat e raportimit sipas survejancës së infeksioneve akute respiratore të sipërme dhe të poshtme të sistemit ALERT, survejancës sentinel të sëmundjeve të ngjashme me Gripin (ILI) në rrethin ...

Më shumë
10 Feb
0

10 shkurt 2020/ Informacion i përditësuar për Koronavirusin

10 shkurt 2020/ Informacion i përditësuar për Koronavirusin Situata aktuale ndërkombëtare Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së e datës 10 shkurt 2020-të është si më poshtë:  Në nivel global, janë raportuar në total 40 553 raste të konfirmuara me 2019 – Në ...

Më shumë
07 Feb
0

Informacion për shkallën e përhapjes së koronavirusit të ri  7 shkurt 2020

Informacion për shkallën e përhapjes së koronavirusit të ri  7 shkurt 2020   Situata aktuale ndërkombëtare   Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së e datës 7 shkurt 2020-të është si më poshtë:  Në nivel global, janë raportuar në total 31 503 raste ...

Më shumë
06 Feb
0

6 Shkurt 2020- Informacion i përditësuar për Koronavirusin Situata aktuale ndërkombëtare

6 Shkurt 2020- Informacion i përditësuar për Koronavirusin   Situata aktuale ndërkombëtare   Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së e datës 6 shkurt 2020-të është si më poshtë:  Në nivel global, janë raportuar në total 28 284 raste të konfirmuara me 2019 ...

Më shumë
05 Feb
0

5 shkurt 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin e ri 

5 shkurt 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin e ri    Situata aktuale ndërkombëtare   Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së e datës 5 shkurt 2020-të është si më poshtë:  Në nivel global, janë raportuar në total 24 530 raste të konfirmuara ...

Më shumë