Category Archives: Ishp

22 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 6,598 testime, 2,230 qytetarë të infektuar, 5 humbje jete dhe 1,894 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
21 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 9,485 testime, 2,670 qytetarë të infektuar, 6 humbje jete dhe 2,152 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
20 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 7,634 testime, 2,383 qytetarë të infektuar, 3 humbje jete dhe 1,754 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
19 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 7,859 testime, 2,643 qytetarë të infektuar, 6 humbje jete dhe 1,692 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
18 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 8,746 testime, 2,832 qytetarë të infektuar, 6 humbje jete dhe 1,732 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
17 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4024 testime, 1017 qytetarë të infektuar, 2 humbje jete dhe 1,254 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
16 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5280 testime, 1697 qytetarë të infektuar, 4 humbje jete dhe 935 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
15 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 7023 testime, 2163 qytetarë të infektuar, 3 humbje jete dhe 824 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
13 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 7378 testime, 2029 qytetarë të infektuar, 2 humbje jete dhe 751 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
12 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 6757 testime, 1905 qytetarë të infektuar, 6 humbje jete dhe 710 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë