Category Archives: Ishp

21 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Shtator 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 702 testime, 95 qytetarë të infektuar, nuk ka humbje jete dhe 115 të shëruar në 24 orët e fundit 21 Shtator 2022 – Ministria e Shëndetësisë i bën sërisht thirrje qytetarëve të mos neglizhojnë vaksinimin anticovid, ...

Më shumë
20 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Shtator 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 842 testime, 114 qytetarë të infektuar, nuk ka humbje jete dhe 128 të shëruar në 24 orët e fundit 20 Shtator 2022 – Ministria e Shëndetësisë i bën sërisht thirrje qytetarëve të mos neglizhojnë vaksinimin anticovid, ...

Më shumë
19 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Shtator 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 166 testime, 18 qytetarë të infektuar, 2 humbje jete dhe 90 të shëruar në 24 orët e fundit 19 Shtator 2022 – Ministria e Shëndetësisë i bën sërisht thirrje qytetarëve të mos neglizhojnë vaksinimin anticovid, veçanërisht ...

Më shumë
18 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Shtator 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 335 testime, 43 qytetarë të infektuar, nuk ka humbje jete dhe 147 të shëruar në 24 orët e fundit 18 Shtator 2022 – Ministria e Shëndetësisë i bën sërisht thirrje qytetarëve të mos neglizhojnë vaksinimin anticovid, ...

Më shumë
16 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Shtator 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 694 testime, 75 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 149 të shëruar në 24 orët e fundit 16 Shtator 2022 – Ministria e Shëndetësisë i bën sërisht thirrje qytetarëve të mos neglizhojnë vaksinimin anticovid, veçanërisht ...

Më shumë
15 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Shtator 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 720 testime, 89 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 107 të shëruar në 24 orët e fundit 15 Shtator 2022 – Ministria e Shëndetësisë i bën sërisht thirrje qytetarëve të mos neglizhojnë vaksinimin anticovid, veçanërisht ...

Më shumë
14 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Shtator 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 786 testime, 104 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 176 të shëruar në 24 orët e fundit 14 Shtator 2022 – Ministria e Shëndetësisë i bën sërisht thirrje qytetarëve të mos neglizhojnë vaksinimin anticovid, veçanërisht ...

Më shumë
13 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Shtator 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 950 testime, 138 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 253 të shëruar në 24 orët e fundit 13 Shtator 2022 – Ministria e Shëndetësisë i bën sërisht thirrje qytetarëve të mos neglizhojnë vaksinimin anticovid, veçanërisht ...

Më shumë
12 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Shtator 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 176 testime, 17 qytetarë të infektuar, 1 humbje jete dhe 172 të shëruar në 24 orët e fundit 12 Shtator 2022 – Ministria e Shëndetësisë i bën sërisht thirrje qytetarëve të mos neglizhojnë vaksinimin anticovid, veçanërisht ...

Më shumë
11 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Shtator 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 484 testime, 88 qytetarë të infektuar, 1 humbje jete dhe 189 të shëruar në 24 orët e fundit 11 Shtator 2022 – Ministria e Shëndetësisë i bën sërisht thirrje qytetarëve të mos neglizhojnë vaksinimin anticovid, veçanërisht ...

Më shumë