Category Archives: Ishp

16 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2183 testime, 200 raste të reja, 2 humbje jete dhe 27 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Më shumë
14 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5,252 testime, 410 raste të reja, 2 humbje jete dhe 46 të shëruar në 24 orët e fundit Muaji Gusht do të jetë i hapur për vaksinimit antiCOVID për çdo qytetar +18 vjeç, ndaj Ministria e ...

Më shumë
13 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5,339 testime, 379 raste të reja, 1 humbje jete dhe 39 të shëruar në 24 orët e fundit Muaji Gusht do të jetë i hapur për vaksinimit antiCOVID për çdo qytetar +18 vjeç, ndaj Ministria e ...

Më shumë
12 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 4,799 testime, 274 raste të reja dhe 46 të shëruar në 24 orët e fundit Muaji Gusht do të jetë i hapur për vaksinimit antiCOVID për çdo qytetar +18 vjeç, ndaj Ministria e ...

Më shumë
12 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë:  Asnjë humbje jete, 4,201 testime, 284 raste të reja dhe 33 të shëruar në 24 orët e fundit Muaji Gusht do të jetë i hapur për vaksinimit antiCOVID për çdo qytetar +18 vjeç, ndaj Ministria e Shëndetësisë ...

Më shumë
10 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë:  Asnjë humbje jete, 5536 testime, 220 raste të reja dhe 31 të shëruar në 24 orët e fundit Muaji Gusht do të jetë i hapur për vaksinimit antiCOVID për çdo qytetar +18 vjeç, ndaj Ministria e Shëndetësisë ...

Më shumë
09 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 09 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë:  3046 testime, 69 raste të reja  1 humbje jete dhe 21 të shëruar  në 24 orët e fundit Muaji Gusht do të jetë i hapur për vaksinimit antiCOVID për çdo qytetar +18 vjeç, ndaj Ministria e ...

Më shumë
08 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 3613 testime, 182 raste të reja dhe 23 të shëruar në 24 orët e fundit Muaji Gusht do të jetë i hapur për vaksinimit antiCOVID për çdo qytetar +18 vjeç, ndaj Ministria e Shëndetësisë ...

Më shumë
07 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 07 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4232 testime, 139 raste të reja, 1 humbje jete dhe 25 të shëruar në 24 orët e fundit Muaji Gusht do të jetë i hapur për vaksinimit antiCOVID për çdo qytetar +18 vjeç, ndaj Ministria e Shëndetësisë ...

Më shumë
06 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 06 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë:  3,753 testime, 149 raste të reja, 27 të shëruar dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit Muaji Gusht do të jetë i hapur për vaksinimit antiCOVID për çdo qytetar +18 vjeç, ndaj Ministria e ...

Më shumë