Category Archives: Ishp

21 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1740 testime, 405 qytetarë të infektuar, 5 humbje jete dhe 539 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
21 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3660 testime, 465 qytetarë të infektuar, 6 humbje jete dhe 531 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
19 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2841 testime, 502 qytetarë të infektuar, 7 humbje jete dhe 611 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
18 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2964 testime, 549 qytetarë të infektuar, 8 humbje jete dhe 558 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
17 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3218 testime, 616 qytetarë të infektuar, 10 humbje jete dhe 543 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
16 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3662 testime, 587 qytetarë të infektuar, 7 humbje jete dhe 696 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
15 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2587 testime, 194 qytetarë të infektuar, 7 humbje jete dhe 190 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
14 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2,209 testime, 475 qytetarë të infektuar, 4 humbje jete dhe 436 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
13 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3,143 testime, 587 qytetarë të infektuar, 3 humbje jete dhe 526 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
12 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Nentor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3,498 testime, 573 qytetarë të infektuar, 5 humbje jete dhe 458 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë