Category Archives: Ishp

04 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 04 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 642 testime, 20 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 85 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
03 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 03 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 502 testime, 14 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 33 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
02 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 02 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 535 testime, 10 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 52 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
30 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 30 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,059 testime, 52 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 28 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
29 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,057 testime, 53 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 90 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
28 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,132 testime, 73 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 27 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
27 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,249 testime, 67 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 38 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
26 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1086 testime, 28 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 114 të shëruar në 24 orët e fundit   Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe ...

Më shumë
25 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 508 testime, 6 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 23 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
24 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 593 testime, 37 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 24 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë