Category Archives: Ishp

08 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 8 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 8 Qershor 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 17 raste të reja, shkon në 1263 numri i të prekurve   Tirana, Shkodra dhe Kruja kanë numrin më të lartë të rasteve aktive në vend   ...

Më shumë
08 Jun
0

7 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

7 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (07.06.2020) janë testuar 16255  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 1246 raste të konfirmuara 34 ...

Më shumë
08 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 7 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 7 Qershor 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 14 raste të reja dhe 13 të shëruar në 24 orët e fundit   Shtohen rastet në spitalin infektiv, shkon në 1246 numri i të prekurve nga ...

Më shumë
07 Jun
0

6 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

6 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (06.06.2020) janë testuar 16062  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 1232 raste të konfirmuara 34 ...

Më shumë
07 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 6 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 6 Qershor 2020 COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 20 raste të reja, shkon në 1232 numri i të prekurve   Një humbje jete në 24 orët e fundit. Rreth 70% e rasteve aktive janë në Tiranë. ...

Më shumë
05 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 5 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 5 Qershor 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 15 raste të reja, shkon në 1212 numri i të prekurve   Mbi 2 mijë testime serologjike tek stafet mjekësore, me një pozitivitet rreth 7%.    Dr. ...

Më shumë
05 Jun
0

4 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

4 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (04.06.2020) janë testuar 15647  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 1197 raste të konfirmuara 33 ...

Më shumë
04 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 4 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 4 Qershor 2020 COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 13 raste të reja, shkon në 1197 numri i të prekurve   266 raste aktive në të gjithë vendin, rreth 68% e tyre janë në Tiranë   Dr. ...

Më shumë
04 Jun
0

3 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

3 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19 Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (03.06.2020) janë testuar 15365  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 1184 raste të konfirmuara 33 pacientë ...

Më shumë
03 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 3 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 3 Qershor 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 20 raste të reja dhe 7 të shëruar në 24 orët e fundit   1184 raste pozitive me COVID19 nga fillimi i epidemisë. 253 raste aktive në ...

Më shumë