Category Archives: Ishp

16 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Maj 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1862 testime, 1231 të shëruar, 37 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
15 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Maj 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3400 testime, 976 të shëruar, 39 raste të reja dhe 2 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
14 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Maj 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2,964 testime, 983 të shëruar, 49 raste të reja dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
12 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Maj 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2707 testime, 1011 të shëruar, 42 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
11 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Maj 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2956 testime, 1020 të shëruar, 50 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
10 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Maj 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1444 testime, 952 të shëruar, 30 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
10 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 09 Maj 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1952 testime, 963 të shëruar, 57 raste të reja dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
08 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08 Maj 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4516 testime, 873 të shëruar, 89 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
07 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 07 Maj 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2728 testime, 891 të shëruar, 67 raste të reja dhe 2 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
06 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 06 Maj 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2818 testime, 894 të shëruar, 91 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë