Category Archives: Ishp

04 Aug
0

4 Gusht 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusinCOVID-19

4 Gusht 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusinCOVID-19   1. Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (4.08.2020) janë testuar 43 203 rastetë dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: – 5750​raste të konfirmuara – ...

Më shumë
04 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 4 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 4 Gusht 2020 COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 130 raste të reja, 4 humbje jete dhe 23 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i kërkon qytetarëve qytetarëve të respektojnë masat e vendosura, ...

Më shumë
03 Aug
0

3 Gusht 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusinCOVID-19

3 Gusht 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusinCOVID-19   1. Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (3.08.2020) janë testuar 42 657 rastetë dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: – 5620​raste të konfirmuara – ...

Më shumë
03 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 3 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 3 Gusht 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 101 raste të reja, 6 humbje jete dhe 13 të shëruar në 24 orët e fundit Java që sapo lamë, paraqiti nje shtim me 5.9% të numrit ...

Më shumë
03 Aug
0

2 Gusht 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

2 Gusht 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (2.08.2020) janë testuar 42 183  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 5519 raste të konfirmuara ...

Më shumë
01 Aug
0

1 Gusht 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusinCOVID-19

1 Gusht 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusinCOVID-19   1. Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (1.08.2020) janë testuar 41 709 rastetë dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: – 5396​raste të konfirmuara – ...

Më shumë
01 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 1 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 1 Gusht 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 120 raste të reja, 4 humbje jete në 24 orët e fundit Dr. Flutura Beqo Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ...

Më shumë
01 Aug
0

31 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar përkoronavirusin COVID-19

31 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar përkoronavirusin COVID-19   1. Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (31.07.2020) janë testuar 41 199raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: – 5276​raste të konfirmuara – ...

Më shumë
31 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 31 Korrik 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 31 Korrik 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 79 raste të reja, 3 humbje jete dhe 69 të shëruar në 24 orët e fundit   Mirela Cami Drejtore e Operatorit të Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor ...

Më shumë
31 Jul
0

30 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar përkoronavirusin COVID-19

30 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar përkoronavirusin COVID-19   1. Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (30.07.2020) janë testuar 40 699raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: – 5197​raste të konfirmuara – ...

Më shumë