Category Archives: Ishp

21 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3,275 testime, 376 qytetarë të infektuar, 6 humbje jete dhe 383 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
21 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2,506 testime, 120 qytetarë të infektuar, 6 humbje jete dhe 171 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
19 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2370 testime, 228 qytetarë të infektuar, 5 humbje jete dhe 321 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
18 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3109 testime, 325 qytetarë të infektuar, 3 humbje jete dhe 355 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
17 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2278 testime, 296 qytetarë të infektuar, 2 humbje jete dhe 402 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
16 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2396 testime, 301 qytetarë të infektuar, 4 humbje jete dhe 463 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
16 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2601 testime, 326 qytetarë të infektuar, 8 humbje jete dhe 206 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
14 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3279 testime, 376 qytetarë të infektuar, 4 humbje jete dhe 193 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
13 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1836 testime, 138 qytetarë të infektuar, 6 humbje jete dhe 189 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
12 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,752 testime, 263 qytetarë të infektuar, 2 humbje jete dhe 409 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë