Category Archives: Ishp

07 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 07 Tetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 150 të shëruar, 162 raste të reja dhe 4 humbje jete Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju informon lidhur me situatën epidemiologjike në 24 orët e fundit të COVID19 në Shqipëri: Janë kryer 914 testime ...

Më shumë
06 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 06 Tetor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 06 Tetor 2020     COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 140 të shëruar, 158  raste të reja dhe 3 humbje jete     Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju informon lidhur me situatën epidemiologjike në ...

Më shumë
05 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 05 Tetor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 05 Tetor 2020     Ministria e Shëndetësisë: 150 të shëruar, 144 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit      Gjatë javës së 40 të pandemisë, javës që lamë ...

Më shumë
03 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 03 Tetor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 03 Tetor 2020   Ministria e Shëndetësisë: 194 të shëruar, 152 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Flutura Beqo Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale   Ju ...

Më shumë
02 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 02 Tetor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 02 Tetor 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 265 të shëruar, 159 raste të reja dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit   Genta Qirjako Instituti i Shëndetit Publik   Ju informojme mbi ...

Më shumë
01 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 01 Tetor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 01 Tetor 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 230 të shëruar, 157 raste të reja dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit   Genta Qirjako Instituti i Shëndetit Publik   Ju informojme mbi ...

Më shumë
30 Sep
0

Komunikimi i përdtishëm për koronavirusin/ 30 Shtator 2020

Komunikimi i përdtishëm për koronavirusin/ 30 Shtator 2020     COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 115 të shëruar, 131 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit Mirela Cami Drejtore e Operatorit të Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor ...

Më shumë
29 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Shtator 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Shtator 2020   COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 103 të shëruar, 127 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit   Mirela Cami Drejtore e Operatorit të Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor ...

Më shumë
27 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Shtator 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Shtator 2020     COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 137 të shëruar, 106 raste të reja dhe 2 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Marjeta Dervishi Instituti i Shëndetit Publik    Ministria ...

Më shumë
25 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Shtator 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Shtator 2020   COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 70 të shëruar, 124 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Gentiana Qirjako Instituti i Shëndetit Publik    Ministria e ...

Më shumë