Category Archives: Ishp

12 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 942 të vaksinuar, 3340 testime, 872 të shëruar, 681 raste të reja dhe 16 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ...

Më shumë
11 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1080 të vaksinuar, 3077 testime, 761 të shëruar, 602 raste të reja dhe 16 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat ...

Më shumë
10 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 702 të vaksinuar, 3035 testime, 714 të shëruar, 631 raste të reja dhe 17 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat ...

Më shumë
09 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 09 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 636 të vaksinuar, 3197 testime, 897 të shëruar, 629 raste të reja dhe 13 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat ...

Më shumë
08 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 612 të vaksinuar, 2708 testime, 697 të shëruar, 683 raste të reja dhe 17 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat ...

Më shumë
07 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 07 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 306 të vaksinuar, 3372 testime, 838 të shëruar, 819 raste të reja dhe 21 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat ...

Më shumë
06 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 06 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1110 të vaksinuar, 3308 testime, 742 të shëruar, 777 raste të reja dhe 21 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat ...

Më shumë
05 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 05 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1440 të vaksinuar, 3171 testime, 757 të shëruar, 780 raste të reja dhe 21 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat ...

Më shumë
04 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 04 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1014 të vaksinuar, 3268 testime, 777 të shëruar, 847 raste të reja dhe 20 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat ...

Më shumë
03 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 03 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 766 të vaksinuar, 3149 testime, 903 të shëruar, 851 raste të reja dhe 21 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat ...

Më shumë