Category Archives: Ishp

03 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 3 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,289 testime, 95 qytetarë të infektuar, 2 humbje jete dhe 396 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
02 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 2 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,586 testime, 123 qytetarë të infektuar, 2 humbje jete dhe 282 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
01 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 1 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2,030 testime, 139 qytetarë të infektuar, 3 humbje jete dhe 431 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
28 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Shkurt 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,273 testime, 36 qytetarë të infektuar, 5 humbje jete dhe 313 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
27 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Shkurt 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1213 testime, 102 qytetarë të infektuar, 2 humbje jete dhe 208 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
25 Feb
0

DITA BOTËRORE E DËGJIMIT  – 3 Mars 2022

DITA BOTËRORE E DËGJIMIT  – 3 Mars 2022 Për të dëgjuar gjithë jetën, dëgjo me kujdes! Humbja e dëgjimit është një çështje e rëndësishme shëndetësore me një ndikim të madh tek individi, familja dhe një barrë e rëndë me kosto ...

Më shumë
24 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Shkurt 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1743 testime, 191 qytetarë të infektuar, 1 humbje jete dhe 378 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
23 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Shkurt 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2110 testime, 213 qytetarë të infektuar, 4 humbje jete dhe 391 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
22 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Shkurt 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2387 testime, 279 qytetarë të infektuar, 2 humbje jete dhe 483 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
21 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Shkurt 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1754 testime, 85 qytetarë të infektuar, 6 humbje jete dhe 633 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë