Category Archives: Ishp

05 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 05 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 489 testime, 59 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 35 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
04 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 04 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 534 testime, 33 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 21 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
03 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 03 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 633 testime, 36 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 78 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
02 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 02 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 594 testime, 53 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 34 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
01 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 01 Qershor 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 717 testime, 50 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 49 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
31 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 31 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 710 testime, 51 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 77 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
29 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 405 testime, 20 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 14 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
28 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 759 testime, 33 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 30 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
27 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 616 testime, 36 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 23 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
26 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 616 testime, 27 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 18 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë