Category Archives: Ishp

04 Mar
0

Informacion për shkallën e përhapjes së COVID – 19 dhe masat e marra në vendin tonë   4 mars 2020

  Informacion për shkallën e përhapjes së COVID – 19 dhe masat e marra në vendin tonë   4 mars 2020   Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së është si më poshtë: Në nivel global, janë raportuar në total 93 076 raste ...

Më shumë
02 Mar
0

2 Mars 2020, Informacion i përditësuar për Koronavirusin COVID_2019

Informacion për shkallën e përhapjes së COVID – 19 dhe masat e marra në vendin tonë   2 mars 2020   Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së është si më poshtë: Në nivel global, janë raportuar në total 89 068 raste të ...

Më shumë
02 Mar
0

2 Mars 2020, Informacion i përditësuar/ Situata e Gripit

2 Mars 2020, Informacion i përditësuar/ Situata e Gripit     Në javën 08 të 2020 vërehet se prirja e infeksioneve respiratore paraqitet e qëndrueshme. Bazuar në të dhënat e Buletinit të Gripit të Institutit të Shëndetit Publik, infeksionet respiratore kanë ...

Më shumë
01 Mar
0

1 Mars 2020 Informacion i përditësuar për Koronavirusin COVID_2019

1 Mars 2020/ Informacion i përditësuar për Koronavirusin COVID_2019   Ministria e Shëndetësisë informon se nuk ka asnjë rast të konfirmuar me koronavirusin COVID_19 në Shqipëri. Deri tani janë testuar 29 raste në Laboratorin e Virologjisë në Institutin e Shëndetit ...

Më shumë
25 Feb
0

25 Shkurt 2020- Informacion i përditësuar për Koronavirusin COVID_2019

25 Shkurt 2020- Informacion i përditësuar për Koronavirusin COVID_2019   Masat e marra në vendin tonë   Në Shqipëri nuk ka asnjë rast të konfirmuar me COVID-19. Deri tani në Laboratorin e Virologjisë në Institutin e Shëndetit Publik janë testuar ...

Më shumë
25 Feb
0

24 shkurt 2020/ Informacion i përditësuar për Koronavirusin COVID_2019

24 shkurt 2020/ Informacion i përditësuar për Koronavirusin COVID_2019 Masat e marra në vendin tonë   Në vendin tonë deri tani nuk ka asnjë rast të konfirmuar me Koronavirus COVID-19, janë testuar 8 raste të cilat pas testimit kanë rezultuar ...

Më shumë
24 Feb
0

24 Shkurt 2020, Informacion i përditësuar/ Situata e Gripit

24 Shkurt 2020, Informacion i përditësuar/ Situata e Gripit Në javën 07 të 2020 vërehet një prirje në rënie e numrit të infeksioneve Respiratore të Sipërme dhe të Poshtëme. Bazuar në të dhënat e Buletinit të Gripit të Institutit të ...

Më shumë
23 Feb
0

Pyetje dhe përgjigje të shpeshta: Virusi dhe sëmundja nga COVID-19

PYETJE DHE PËRGJIGJE TË SHPESHTA VIRUSI DHE SËMUNDJA NGA COVID-19   Çfarë është koronavirusi? Koronaviruset (CoV) janё një familje e madhe virusesh që shkaktojnë sëmundje nga më të lehtat deri tek ato tepër të rënda.  Ato janë të përhapur në ...

Më shumë
21 Feb
0

Informacion për shkallën e përhapjes së COVID – 19 dhe masat e marra në vendin tonë   21 shkurt 2020

Informacion për shkallën e përhapjes së COVID – 19 dhe masat e marra në vendin tonë   21 shkurt 2020   Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së është si më poshtë: Në nivel global, janë raportuar në total 76 740 raste të ...

Më shumë
20 Feb
0

Informacion për shkallën e përhapjes së COVID – 19 dhe masat e marra në vendin tonë   20 shkurt 2020

Informacion për shkallën e përhapjes së COVID – 19 dhe masat e marra në vendin tonë   20 shkurt 2020   Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së është si më poshtë: Në nivel global, janë raportuar në total 75 744 raste të ...

Më shumë