Category Archives: Ishp

19 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Korrik 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Korrik 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 82 raste të reja dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit   Komiteti Teknik i Ekspertëve miraton protokollet për fillimin e testimeve serologjike edhe në ...

Më shumë
19 Jul
0

18 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

18 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (18.07.2020) janë testuar 35 107  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 4008 raste të konfirmuara ...

Më shumë
18 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Korrik 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Korrik 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 102 raste të reja, 4 humbje në 24 orët e fundit     Dr. Gentiana Qirjako Instituti i Shëndetit Publik   Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ...

Më shumë
18 Jul
0

17 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

17 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (17.07.2020) janë testuar 34 606  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 3906 raste të konfirmuara ...

Më shumë
17 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Korrik 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Korrik 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 55 raste të reja, 77 të shëruar dhe 3 humbje në 24 orët e fundit     Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale fton qytetarët të tregohen ...

Më shumë
16 Jul
0

16 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

  16 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (16.07.2020) janë testuar 34 175  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 3851 raste të ...

Më shumë
16 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin COVID-19/ 16 Korrik 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin COVID-19/ 16 Korrik 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 3 humbje jete dhe 99 raste të reja në 24 orët e fundit     Vendosja e maskës në ambientet e mbyllura është e detyrueshme. Moszbatimi ...

Më shumë
15 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Korrik 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Korrik 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 85 raste të reja, 4 humbje jete në 24 orët e fundit     Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale thirrje qytetarëve: Vendosni detyrimisht maskën në ambientet ...

Më shumë
15 Jul
0

14 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

14 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (14.07.2020) janë testuar 33 389  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 3667 raste të konfirmuara ...

Më shumë
14 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Korrik 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Korrik 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 96 raste të reja dhe 2 humbje jete në 24 orët e fundit   48 të shëruar në 24 orët e fundit, 90 të shtruar në spitalin ...

Më shumë