Category Archives: Ishp

16 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 3621 testime, 6 të shëruar dhe 18 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve, që të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat ...

Më shumë
15 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 4051 testime, 2 të shëruar dhe 13 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve, që të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat ...

Më shumë
14 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 4136 testime, 6 të shëruar dhe 8 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve, që të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat ...

Më shumë
13 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 1915 testime, 1 të shëruar dhe 11 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve, që të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat ...

Më shumë
12 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 2658 testime, 2 të shëruar dhe 5 raste të reja në Tiranë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve, që të vijojnë të zbatojnë me ...

Më shumë
12 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 3039 testime, 3 të shëruar dhe 5 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve, që të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat ...

Më shumë
12 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 3070 testime, 4 të shëruar dhe 7 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve, që të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat ...

Më shumë
08 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 2980 testime, 2 të shëruar dhe 8 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve, që të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat ...

Më shumë
08 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 07 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 2007 testime, 2 të shëruar dhe 13 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale informon se përhapja e variantit Delta në shtetet e rajonit dhe më ...

Më shumë
07 Jul
0

ISHP: Nuk është identifikuar varianti Delta në Shqipëri

Instituti i Shëndetit Publik informon se deri tani në Shqipëri nuk është identifikuar asnjë rast i variantit Delta. Pavarësisht numrit të lartë të testimeve, nuk kemi sinjale për prezencën e këtoj varianti në vendin tonë. Instituti i Shëndetit Publik po ...

Më shumë