Category Archives: Ishp

19 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3713 testime, 616 qytetarë të infektuar, 12 humbje jete dhe 589 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
18 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2522 testime, 217 qytetarë të infektuar, 9 humbje jete dhe 202 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
16 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3,549 testime, 428 qytetarë të infektuar, 3 humbje jete dhe 501 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
15 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3572 testime, 441 qytetarë të infektuar, 10 humbje jete dhe 628 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
14 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3732 testime, 495 qytetarë të infektuar, 9 humbje jete dhe 606 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
13 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3074 testime, 508 qytetarë të infektuar, 5 humbje jete dhe 693 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
12 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3042 testime, 501 qytetarë të infektuar, 6 humbje jete dhe 575 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
12 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2,569 testime, 195 qytetarë të infektuar, 9 humbje jete dhe 347 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
11 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2827 testime, 325 qytetarë të infektuar, 9 humbje jete dhe 563 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
10 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 09 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3244 testime, 475 qytetarë të infektuar, 6 humbje jete dhe 657 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë