Category Archives: Ishp

20 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Gusht 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1407 testime, 495 qytetarë të infektuar, një humbje jete dhe 437 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
19 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Gusht 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1412 testime, 498 qytetarë të infektuar, një humbje jete dhe 521 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
18 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Gusht 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1661 testime, 547 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 332 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
17 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Gusht 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1368 testime, 445 qytetarë të infektuar, një humbje jete dhe 401 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
16 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Gusht 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1952 testime, 712 qytetarë të infektuar, dy humbje jete dhe 551 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
15 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Gusht 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 321 testime, 89 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 179 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
28 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Korrik 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2738 testime, 1228 qytetarë të infektuar, tre humbje jete dhe 1232 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
27 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Korrik 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2667 testime, 1261 qytetarë të infektuar, tre humbje jete dhe 1352 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
26 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Korrik 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3474 testime, 1666 qytetarë të infektuar, tre humbje jete dhe 1391 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
25 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Korrik 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 606 testime, 233 qytetarë të infektuar, dy humbje jete dhe 1044 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë