Category Archives: Ishp

18 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Tetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1276 testime, 70 të shëruar, 281 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit   Ju informojmë lidhur me situatën epidemiologjike në 24 orët e fundit të COVID19 në Shqipëri: Janë kryer ...

Më shumë
17 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Tetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1289 testime, 44 të shëruar, 273 raste të reja dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit   Ju informojmë lidhur me situatën epidemiologjike në 24 orët e fundit të COVID19 në Shqipëri: Janë kryer ...

Më shumë
16 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Tetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1402 testime, 93 të shëruar, 289 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit. Ju informojmë lidhur me situatën epidemiologjike në 24 orët e fundit të COVID19 në Shqipëri: Janë kryer 1402 ...

Më shumë
15 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Tetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1398 testime, 102 të shëruar, 257 raste të reja dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit   Ju informojmë lidhur me situatën epidemiologjike në 24 orët e fundit të COVID19 në Shqipëri: Janë kryer ...

Më shumë
14 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Tetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1351 testime, 87 të shëruar, 203 raste të reja, 5 humbje jete në 24 orët e fundit     Ju informojmë lidhur me situatën epidemiologjike në 24 orët e fundit të COVID19 në Shqipëri: Janë kryer ...

Më shumë
12 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Tetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 85 të shëruar, 171 raste të reja dhe 4 humbje jete   Ju informojmë lidhur me situatën epidemiologjike në 24 orët e fundit të COVID19 në Shqipëri: Janë kryer 952 testime në 24 orët e fundit, ...

Më shumë
13 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Tetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1055 testime, 90 të shëruar, 182 raste të reja dhe 5 humbje jete     Ju informojmë lidhur me situatën epidemiologjike në 24 orët e fundit të COVID19 në Shqipëri: Janë kryer 1055 testime në 24 ...

Më shumë
10 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Tetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 102  të shëruar, 165 raste të reja dhe 3 humbje jete   Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju informon lidhur me situatën epidemiologjike në 24 orët e fundit të COVID19 në Shqipëri: Janë kryer 960 ...

Më shumë
09 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 09 Tetor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 09 Tetor 2020     COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 89 të shëruar, 167 raste të reja dhe 2 humbje jete   Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju informon lidhur me situatën epidemiologjike në 24 ...

Më shumë
08 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08 Tetor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08 Tetor 2020   COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 100 të shëruar, 169 raste të reja dhe 4 humbje jete   Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju informon lidhur me situatën epidemiologjike në 24 orët ...

Më shumë