Category Archives: Ishp

16 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5723 testime, 942 raste të reja, 6 humbje jete dhe 832 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
15 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5480 testime, 992 raste të reja, 4 humbje jete dhe 843 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
14 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5,613 testime, 995 raste të reja, 5 humbje jete dhe 1010 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
14 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3,499 testime, 410 raste të reja, 5 humbje jete dhe 552 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
12 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4334 testime, 864 raste të reja, 4 humbje jete dhe 679 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
11 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5257 testime, 869 raste të reja, 4 humbje jete dhe 862 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
10 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 6308 testime, 977 raste të reja, 4 humbje jete dhe 919 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
09 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 09 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5812 testime, 998 raste të reja, 3 humbje jete dhe 866 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
08 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 6732 testime, 1079 raste të reja, 5 humbje jete dhe 804 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
07 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 07 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5544 testime, 740 raste të reja, 4 humbje jete dhe 715 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë