Category Archives: Ishp

01 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 1 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2176 testime, 535 të shëruar, 832 raste të reja dhe 12 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të shmangin çdo lloj grumbullimi, të kufizojnë kontaktet ...

Më shumë
30 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 30 Nëntor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1948 testime, 368 të shëruar, 557 raste të reja dhe 12 humbje jete në 24 orët e fundit   Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të shmangin çdo lloj grumbullimi, të kufizojnë ...

Më shumë
30 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Nëntor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2.253 testime, 329 të shëruar, 835 raste të reja dhe 11 humbje jete në 24 orët e fundit   Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve që të shmangin kontaktet jashtë rrethit familjar ...

Më shumë
28 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Nëntor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2.026 testime, 397 të shëruar, 545 raste të reja dhe 16 humbje jete në 24 orët e fundit   Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve që të shmangin kontaktet jashtë rrethit familjar ...

Më shumë
27 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Nëntor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2.201 testime, 403 të shëruar, 645 raste të reja dhe 18 humbje jete në 24 orët e fundit   Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve që gjatë ditëve të festave të nëntorit ...

Më shumë
27 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Nëntor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2.174 testime, 321 të shëruar, 656 raste të reja dhe 10 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të shmangni lëvizjet e panevojshme dhe të kufizohen kontaktet, ...

Më shumë
25 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Nëntor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2.137 testime, 365 të shëruar, 644 raste të reja dhe 8 humbje jete në 24 orët e fundit   Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të shmangni lëvizjet e panevojshme dhe të kufizohen ...

Më shumë
24 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Nëntor 2020

OVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2.505 testime, 436 të shëruar, 744 raste të reja dhe 19 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të shmangni lëvizjet e panevojshme dhe të kufizohen kontaktet, ...

Më shumë
23 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Nëntor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2.352 testime, 388 të shëruar, 795 raste të reja dhe 17 humbje jete në 24 orët e fundit   Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të shmangni lëvizjet e panevojshme dhe të kufizohen ...

Më shumë
22 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Nëntor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Nëntor 2020   COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2.084 testime, 373 të shëruar, 565 raste të reja dhe 14 humbje jete në 24 orët e fundit     Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju ...

Më shumë