Godasim Gripin

 

Java e Ndërgjegjësimit ndaj Gripit 2018

Në kuadër te Javës së Ndërgjegjësimit ndaj Gripit, ISHP në bashkëpunim me OBSH, sot më 26 Tetor 2018 organizoi workshop me epidemiolog, personel shëndetësor dhe kryevaksinator të ASHR/DRSH/DSHP. 

Workshopi u fokusua te gripi si sëmundje, vaksinimi si mënyra më e mirë për ta parandaluar atë, perceptimet e gabuara, si të dialogojmë me zërat antivaksinë dhe si të organizojmë një fushatë të suksesshme.  (Per me teper klikoni ketu)

 

Disa Mite Kundrejt Faktit mbi Gripin :

 

 Disa këshilla për një dimër pa viruse:

Fakte mbi vaksinën:

#GodasimGripin është një iniciativë e cila mundëson hartimin e një plani pune, duke krijuar grupe pune me personel shëndetësor dhe aktorë të tjerë, për të parandaluar gripin me anë të vaksinimit.

 #VaksinatVeprojnë Vaksinohemi ndaj gripit për t’a parandaluar atë. Parandalimi me anë të vaksinimit është më mirë se trajtimi.