Aktivitete

Njësia e parë e mamografisë së lëvizshme do të jetë në Përrenjas nga data 03.12.2018-14.12.2018 dhe Njësia e dytë e mamografisë së lëvizshme do të jetë në Lac, Kurbin, Milot nga data 26.11.2018-14.12.2018

Ekzaminimet e mamografisë të kryera në 2018 sipas rretheve Gramsh 257 Moglicë 51 Vlorë 285 Prrenjas 174 Rrëshen 271 Elbasan 18 Lac 260 Librazhd 107 ...

Më shumë