Category Archives: Coronavirus

26 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Korrik 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3474 testime, 1666 qytetarë të infektuar, tre humbje jete dhe 1391 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
24 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Korrik 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1984 testime, 965 qytetarë të infektuar, dy humbje jete dhe 843 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
23 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Korrik 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2730 testime, 1158 qytetarë të infektuar, dy humbje jete dhe 1195 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
22 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Korrik 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2801 testime, 1373 qytetarë të infektuar, dy humbje jete dhe 1468 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
21 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Korrik 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2749 testime, 1336 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 1029 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
17 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Korrik 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2115 testime, 1062 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 768 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
16 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Korrik 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3149 testime, 1326 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 986 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
15 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Korrik 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3190 testime, 1461 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 419 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
14 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Korrik 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3211 testime, 1502 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 677 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
13 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Korrik 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3353 testime, 1563 qytetarë të infektuar, një humbje jete dhe 725 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë