Category Archives: Lajme dhe Evente

25 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Gusht 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1285 testime, 375 qytetarë të infektuar, një humbje jete dhe 389 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
24 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Gusht 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1436 testime, 445 qytetarë të infektuar, një humbje jete dhe 404 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
24 Aug
0

REV_VISIBILITY

REV_VISIBILITY_Message

Më shumë
23 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Gusht 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1732 testime, 606 qytetarë të infektuar, një humbje jete dhe 524 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
22 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Gusht 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 358 testime, 104 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 312 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
21 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Gusht 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 904 testime, 341 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 331 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
20 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Gusht 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1407 testime, 495 qytetarë të infektuar, një humbje jete dhe 437 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
19 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Gusht 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1412 testime, 498 qytetarë të infektuar, një humbje jete dhe 521 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
18 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Gusht 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1661 testime, 547 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 332 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
17 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Gusht 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1368 testime, 445 qytetarë të infektuar, një humbje jete dhe 401 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë