Category Archives: Lajme dhe Evente

21 Jun
0

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 71 raste të reja dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 71 raste të reja dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale apelon qytetarët dhe bizneset të respektojnë masat e vendosura Genta Qirjako Instituti i Shëndetit Publik Ministria e ...

Më shumë
20 Jun
0

20 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar përkoronavirusin COVID-19

20 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar përkoronavirusin COVID-19   1. Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (20.06.2020) janë testuar 23126 rastetë dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: – 1891​raste të konfirmuara – 43​ ...

Më shumë
20 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Qershor 2020 COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 53 raste të reja, 1 humbje jete në 24 orët e fundit Dr. Flutra Beqo Ministria e Shëndetësisë Që në fillim të këtij komunikimi Ministria e Shëndetësisë dhe ...

Më shumë
19 Jun
0

19 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar përkoronavirusin COVID-19

19 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar përkoronavirusin COVID-19   1. Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (19.06.2020) janë testuar 22806 rastetë dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: – 1838​raste të konfirmuara – 42​ ...

Më shumë
19 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Qershor 2020 COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 50 raste të reja dhe 1 humbje jete 28 të shëruar në 24 orët e fundit. Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i bën thirrje personave të prekur ...

Më shumë
19 Jun
0

18 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

18 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (18.06.2020) janë testuar 21790  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 1788 raste të konfirmuara 41 ...

Më shumë
18 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Qershor 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 66 raste të reja dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë apel për bizneset dhe qytetarët të respektojnë protokollet e sigurisë Mirela ...

Më shumë
17 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Qershor 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 50 raste të reja, një humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale apelon: Maskat një domosdoshmëri për t’u mbajtur në ambiente ...

Më shumë
17 Jun
0

16 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

16 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (16.06.2020) janë testuar 21177  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 1672 raste të konfirmuara 37 ...

Më shumë
16 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Qershor 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 82 raste të reja në 24 orët e fundit, një humbje jete   Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale apelon të respektohen masat e vendosura. Mbajtja e ...

Më shumë