Category Archives: Lajme dhe Evente

25 Jul
0

24 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

24 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (24.07.2020) janë testuar 37 875  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 4570 raste të konfirmuara ...

Më shumë
24 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Korrik 2020

  Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Korrik 2020     COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 104 raste të reja 5 humbje jete dhe 85 të shëruar në 24 orët e fundit     Dr. Genta Qirjako Instituti i Shëndetit Publik ...

Më shumë
24 Jul
0

23 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

23 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (23.07.2020) janë testuar 37 311  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 4466 raste të konfirmuara ...

Më shumë
23 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Korrik 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Korrik 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 108 raste të reja 3 humbje jete dhe 60 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i rikujton të gjithë qytetarëve ...

Më shumë
22 Jul
0

22 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

22 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (22.07.2020) janë testuar 36 834  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 4358 raste të konfirmuara ...

Më shumë
22 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Korrik 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Korrik 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 68 raste të reja, 3 humbje jete dhe 66 të shëruar në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë thirrje qytetarëve të vendosin detyrimisht maskën në ...

Më shumë
21 Jul
0

21 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin

21 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (21.07.2020) janë testuar 36 388  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 4290 raste të konfirmuara 117 ...

Më shumë
21 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Korrik 2020

  Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Korrik 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 119 raste të reja, 4 humbje jete dhe 45 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë thirrje qytetarëve të vendosin detyrimisht maskën në ...

Më shumë
21 Jul
0

20 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

20 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (20.07.2020) janë testuar 35 705  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 4171 raste të konfirmuara ...

Më shumë
20 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Korrik 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Korrik 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 81 raste të reja, 1 humbje jete dhe 41 të shëruar në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë ju drejtohet të gjithë qytetarëve të zbatojnë ...

Më shumë