Category Archives: Lajme dhe Evente

17 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2521 testime, 363 të shëruar, 474 raste të reja dhe 7 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të mos e ulin vigjilencën në zbatimin e ...

Më shumë
16 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3029 testime, 465 të shëruar, 581 raste të reja dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit      Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të respektojnë rregullat për të parandaluar ...

Më shumë
16 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë:  3530 testime, 379 të shëruar, 641 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit      Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të respektojnë rregullat për të parandaluar ...

Më shumë
14 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë:  3695 testime, 386 të shëruar, 660 raste të reja dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit      Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të respektojnë rregullat për të parandaluar ...

Më shumë
13 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Janar 2021

  COVID19/ Ministria e Shëndetësisë:  3307 testime, 439 të shëruar, 707 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit  Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve, respektoni rregullat për të parandaluar përhapjen e ...

Më shumë
12 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë:  3727 testime, 440 të shëruar, 656 raste të reja dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit   Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju njeh me situatën e COVID19 në 24 orët e fundit ...

Më shumë
11 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë:  1575 testime, 333 të shëruar, 376 raste të reja dhe 6 humbje jete në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju njeh me situatën e COVID19 në 24 orët e fundit ...

Më shumë
10 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2997 testime, 321 të shëruar, 562 raste të reja dhe 8 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve, respektoni rregullat për të parandaluar përhapjen e COVID-19. ...

Më shumë
09 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 09 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4499 testime, 356 të shëruar, 655 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve, respektoni rregullat për të parandaluar përhapjen e COVID-19. ...

Më shumë
08 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3927 testime, 436 të shëruar, 673 raste të reja dhe 7 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve, respektoni rregullat për të parandaluar përhapjen e COVID-19. ...

Më shumë