Category Archives: Lajme dhe Evente

17 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2745 testime, 517 të shëruar, 787 raste të reja dhe 15 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i drejtohet gjithë qytetarëve të jenë të kujdesshëm në zbatimin e rregullave ...

Më shumë
16 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2657 testime, 505 të shëruar, 637 raste të reja dhe 12 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju informon për situatën COVID19 në 24 orët e fundit: Janë kryer ...

Më shumë
15 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2711 testime, 551 të shëruar, 809 raste të reja dhe 12 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale u drejtohet qytetarëve të kufizojnë kontaktet me të tjerët, të qëndrojnë në ...

Më shumë
14 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2108 testime, 505 të shëruar, 661 raste të reja dhe 13 humbje jete në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale u drejtohet qytetarëve të mos neglizhojnë asnjë shenjë të sëmundjes dhe ...

Më shumë
13 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2501 testime, 300 të shëruar, 788 raste të reja dhe 14 humbje jete në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i bën apel qytetarëve të kufizojnë kontaktet dhe të shmangin çdo ...

Më shumë
13 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2734 testime, 384 të shëruar, 879 raste të reja dhe 12 humbje jete në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i bën apel qytetarëve të kufizojnë kontaktet dhe të shmangin çdo ...

Më shumë
11 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2604 testime, 527 të shëruar, 802 raste të reja dhe 12 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale u drejtohet qytetarëve të mos neglizhojnë asnjë shenjë të sëmundjes dhe të ...

Më shumë
11 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2714  testime, 537 të shëruar, 873 raste të reja dhe 14 humbje jete në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale u drejtohet qytetarëve të mos neglizhojnë asnjë shenjë të sëmundjes dhe ...

Më shumë
09 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 09 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2620 testime, 545 të shëruar, 752 raste të reja dhe 15 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale u drejtohet qytetarëve të mos neglizhojnë asnjë shenjë të sëmundjes dhe të ...

Më shumë
08 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2532 testime, 347 të shëruar, 753 raste të reja dhe 14 humbje jete në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i bën apel qytetarëve të kufizojnë kontaktet dhe të shmangin çdo ...

Më shumë