Category Archives: Lajme dhe Evente

31 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 30 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3,015 testime, 547 qytetarë të infektuar, 7 humbje jete dhe 409 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
29 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3,973 testime, 467 qytetarë të infektuar, 7 humbje jete dhe 427 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
28 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Tetor 2021

Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin e të tjerëve. Çdo qytetar mbi 18 vjeç, mund të vaksinohet në qendrën shëndetësore ose në pikën më të afërt të vaksinimit ...

Më shumë
27 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4050 testime, 672 qytetarë të infektuar, 5 humbje jete dhe 494 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
26 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3,559 testime, 650 qytetarë të infektuar, 8 humbje jete dhe 482 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
25 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2640 testime, 264 qytetarë të infektuar, 6 humbje jete dhe 192 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
22 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3677 testime, 566 qytetarë të infektuar, 6 humbje jete dhe 513 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
20 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3934 testime, 659 qytetarë të infektuar, 8 humbje jete dhe 543 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
19 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3713 testime, 616 qytetarë të infektuar, 12 humbje jete dhe 589 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
18 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2522 testime, 217 qytetarë të infektuar, 9 humbje jete dhe 202 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë