Category Archives: Lajme dhe Evente

21 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2584 testime, 465 të shëruar, 138 raste të reja dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
19 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1867 testime, 587 të shëruar, 100 raste të reja dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
18 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2480 testime, 442 të shëruar, 138 raste të reja dhe 2 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
17 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2886 testime, 542 të shëruar, 149 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
16 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2652 testime, 587 të shëruar, 179 raste të reja dhe 2 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
15 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2520 testime, 572 të shëruar, 169 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
14 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2698 testime, 538 të shëruar, 207 raste të reja dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
13 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2862 testime, 634 të shëruar, 234 raste të reja dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
12 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1983 testime, 546 të shëruar, 125 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
10 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3342 testime, 534 të shëruar, 360 raste të reja dhe 6 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë