Category Archives: Lajme dhe Evente

24 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Qershor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 2803 testime, 11 të shëruar dhe 2 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për ...

Më shumë
23 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Qershor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 1960 testime, 14 të shëruar dhe 1 rast i ri në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për ...

Më shumë
22 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Qershor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 4064 testime, 12 të shëruar, 5 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për parandalimin ...

Më shumë
22 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Qershor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1542 testime, 11 të shëruar, 1 rast i ri dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për ...

Më shumë
21 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Qershor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 1693 testime, 8 të shëruar, 2 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për parandalimin ...

Më shumë
19 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Qershor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 2771 testime, 7 të shëruar, 4 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për parandalimin ...

Më shumë
18 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Qershor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 3027 testime, 8 të shëruar, 3 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për parandalimin ...

Më shumë
17 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Qershor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 2621 testime, 7 të shëruar, 5 raste të reja në 24 orët e fundit Aktualisht 9 pacientë po marrin trajtim spitalor, ndërsa janë 132 raste aktive në të gjithë vendin Ministria e Shëndetësisë ...

Më shumë
17 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Qershor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 2962 testime, 9 të shëruar, 7 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për parandalimin ...

Më shumë
15 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Qershor 2021

OVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3375 testime, 14 të shëruar, 8 raste të reja, 1 humbje jete në 24 orët e fundit Aktualisht janë 136 raste aktive në vend. Vlora është qarku i parë ku nuk ka raste aktive me Covid19. ...

Më shumë