Category Archives: Lajme dhe Evente

09 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 9 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1088 testime, 55 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 45 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
08 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 8 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 846 testime, 28 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 117 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
07 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 7 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1075 testime, 53 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 53 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
06 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 6 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 904 testime, 55 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 47 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
05 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 5 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1188 testime, 87 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 131 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
04 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 4 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 833 testime, 43 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 62 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
03 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 3 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 501 testime, 47 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 41 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
02 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 2 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,227 testime, 64 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 41 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
01 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 1 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 851 testime, 82 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 71 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
31 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 31 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 986 testime, 69 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 63 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë