Category Archives: Lajme dhe Evente

12 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 877 testime, 36 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 63 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
12 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 545 testime, 17 qytetarë të infektuar, 1 humbje jete dhe 37 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
10 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 442 testime, 28 qytetarë të infektuar, 1 humbje jete dhe 24 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
09 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 9 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1088 testime, 55 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 45 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
08 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 8 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 846 testime, 28 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 117 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
07 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 7 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1075 testime, 53 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 53 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
06 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 6 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 904 testime, 55 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 47 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
05 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 5 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1188 testime, 87 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 131 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
04 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 4 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 833 testime, 43 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 62 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
03 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 3 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 501 testime, 47 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 41 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë