Category Archives: Lajme dhe Evente

09 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 09.07.2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 09.07.2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 82 raste të reja, rritet numri i pacientëve në terapi intensive   Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i rekomandon çdo qytetari të tregojë kujdes për respektimin e rregullave: ...

Më shumë
08 Jul
0

8 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

8 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (08.07.2020) janë testuar 30 696 raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 3106 raste të konfirmuara 83 ...

Më shumë
08 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08.07.2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08.07.2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 68 raste të reja dhe 2 humbje jete në 24 orët e fundit   47 të shëruar në 24 orët e fundit, ndërsa vijon të ketë shtrime të reja ...

Më shumë
08 Jul
0

7 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

7 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (07.07.2020) janë testuar 29669  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 3038 raste të konfirmuara 81 ...

Më shumë
08 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 07.07.2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 07.07.2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 74 raste të reja dhe 2 humbje jete në 24 orët e fundit   42 të shëruar në 24 orët e fundit. Vijon të ketë shtrime në spitalin infektiv, ...

Më shumë
07 Jul
0

6 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

6 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (06.07.2020) janë testuar 29260  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 2964 raste të konfirmuara 79 ...

Më shumë
06 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 6 Korrik 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 6 Korrik 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 71 raste të reja, 3 humbje jete në 24 orët e fundit    Rritja e numrit të testimeve nuk ka sjellë rritje të përqindjes së pozitivitetit,  e ...

Më shumë
06 Jul
0

5 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

5 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (05.07.2020) janë testuar 28801  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 2893 raste të konfirmuara 76 ...

Më shumë
05 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 05 Korrik 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 74 raste të reja, 89 pacientë të shtruar në spital Marjeta Dervishi Instituti i Shëndetit Publik Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i drejtohet me një thirrje cdo qytetari: Tregoni kujdes cdo dite me respektimin e ...

Më shumë
04 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 04 Korrik 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 67 raste të reja, 2 humbje jete dhe 45 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë nxit bizneset dhe institucionet për aplikimin e punës alternative nga shtëpia, për të minimizuar kontaktin mes tyre ...

Më shumë