Category Archives: Lajme dhe Evente

13 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 663 testime, 42 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 89 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
12 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1469 testime, 69 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 177 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
11 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1041 testime, 73 qytetarë të infektuar, 1 humbje jete dhe 217 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
10 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1239 testime, 67 qytetarë të infektuar, 1 humbje jete dhe 100 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
09 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 9 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1187 testime, 75 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 104 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
08 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 8 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1605 testime, 87 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 212 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
06 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 6 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,146 testime, 78 qytetarë të infektuar, 3 humbje jete dhe 114 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
05 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 5 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,429 testime, 102 qytetarë të infektuar, 1 humbje jete dhe 125 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
04 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 4 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,357 testime, 110 qytetarë të infektuar, 2 humbje jete dhe 261 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
03 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 3 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,289 testime, 95 qytetarë të infektuar, 2 humbje jete dhe 396 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë