Category Archives: Lajme dhe Evente

17 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Nëntor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2,560 testime, 351 të shëruar, 694 raste të reja dhe 6 humbje jete në 24 orët e fundit   Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën thirrje të gjithë qytetarëve të respektojnë rregullat e higjienës, ...

Më shumë
16 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Nentor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2241 testime, 564 të shëruar, 602 raste të reja dhe 8 humbje jete në 24 orët e fundit   Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të respektojnë në çdo moment ...

Më shumë
16 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Nëntor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2501 testime, 122 të shëruar, 597 raste të reja dhe 11 humbje jete në 24 orët e fundit   Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën thirrje të gjithë qytetarëve të respektojnë rregullat e higjienës, ...

Më shumë
14 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Nentor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2409 testime, 100 të shëruar, 532 raste të reja dhe 7 humbje jete në 24 orët e fundit   Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën thirrje të gjithë qytetarëve të respektojnë rregullat e higjienës, ...

Më shumë
13 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Nëntor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2508 testime, 93 të shëruar, 490 raste të reja dhe 7 humbje jete në 24 orët e fundit   Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën thirrje të gjithë qytetarëve të respektojnë rregullat e higjienës, ...

Më shumë
12 Nov
0

Komunikimi i perditshem per koronavirusin/ 12 Nentor 2020

LCOVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2044 testime, 81 të shëruar, 410 raste të reja dhe 8 humbje jete në 24 orët e fundit   Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën thirrje të gjithë qytetarëve të respektojnë rregullat e higjienës, ...

Më shumë
11 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Nëntor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2384 testime, 140 të shëruar, 507 raste të reja dhe 11 humbje jete në 24 orët e fundit   Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën thirrje të gjithë qytetarëve të respektojnë rregullat e higjienës, ...

Më shumë
10 Nov
0

Komunikimi i perditshem per koronavirusin/ 10 Nentor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2723 testime, 150 të shëruar, 563 raste të reja dhe 8 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën thirrje të gjithë qytetarëve të respektojnë rregullat e higjienës, distancimit ...

Më shumë
09 Nov
0

Komunikimi i perditshem per koronavirusin/ 09 Nentor 2020

OVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1967 testime, 111 të shëruar, 525 raste të reja dhe 12  humbje jete në 24 orët e    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën thirrje të gjithë qytetarëve të respektojnë me përpikmëri rregullat e ...

Më shumë
08 Nov
0

Komunikimi i perditshem per koronavirusin/ 08 Nentor 2020

Komunikimi i perditshem per koronavirusin/ 08 Nentor 2020   COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1942 testime, 90 të shëruar, 501 raste të reja dhe 2 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën thirrje ...

Më shumë