Category Archives: Lajme dhe Evente

24 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5018 testime, 800 raste të reja, 2 humbje jete dhe 157 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Më shumë
23 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 4029 testime, 397 raste të reja, dhe 178 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Më shumë
22 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4262 testime, 534 raste të reja, 1 humbje jete dhe 89 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Më shumë
21 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 6527 testime, 658 raste të reja, 2 humbje jete dhe 142 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Më shumë
21 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 6173 testime, 535 raste të reja, 2 humbje jete dhe 122 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Më shumë
19 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 6662 testime, 522 raste të reja, 2 humbje jete dhe 98 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Më shumë
18 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 7733 testime, 477 raste të reja, 3 humbje jete dhe 67 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Më shumë
17 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5135 testime, 451 raste të reja, 2 humbje jete dhe 55 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën sërish apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe ...

Më shumë
16 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2183 testime, 200 raste të reja, 2 humbje jete dhe 27 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Më shumë
14 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5,252 testime, 410 raste të reja, 2 humbje jete dhe 46 të shëruar në 24 orët e fundit Muaji Gusht do të jetë i hapur për vaksinimit antiCOVID për çdo qytetar +18 vjeç, ndaj Ministria e ...

Më shumë