Category Archives: Lajme dhe Evente

24 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 4,063 testime, 25 raste të reja dhe 7 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vaksinohen për t’u mbrojtur nga Covid19, në ...

Më shumë
23 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 2,377 testime, 31 raste të reja dhe 9 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vaksinohen për t’u mbrojtur nga Covid19, në ...

Më shumë
23 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 3348 testime, 34 raste të reja dhe 12 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vaksinohen për t’u mbrojtur nga Covid19, në ...

Më shumë
21 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 2516 testime, 23 raste të reja dhe 11 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vaksinohen për t’u mbrojtur nga Covid19, në ...

Më shumë
20 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 3526 testime, 43 raste të reja dhe 5 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vaksinohen për t’u mbrojtur nga Covid19, në ...

Më shumë
19 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 3439 testime, 7 të shëruar dhe 11 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve, që të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat ...

Më shumë
18 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 2451 testime, 2 të shëruar dhe 21 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve, që të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat ...

Më shumë
17 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 2431 testime, 5 të shëruar dhe 18 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve, që të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat ...

Më shumë
16 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 3621 testime, 6 të shëruar dhe 18 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve, që të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat ...

Më shumë
15 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 4051 testime, 2 të shëruar dhe 13 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve, që të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat ...

Më shumë