Category Archives: Lajme dhe Evente

07 Apr
0

06 prill 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

06 prill 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (06.04.2020) janë testuar 2571  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 377 raste të konfirmuara 22 ...

Më shumë
06 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 6 Prill 2020

    Ministria e Shëndetësisë: 16 raste të reja me COVID-19, shkon në 377 numri i të prekurve   12 të shëruar në 24 orë. Shkon në 116 numri i të shëruarve   Dr. Mira Rakacolli Zv/Ministre e Shëndetësisë dhe ...

Më shumë
06 Apr
0

5 prill 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

  5 prill 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (05.04.2020) janë testuar 2396  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 361 raste të konfirmuara ...

Më shumë
05 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 05 prill 2020

    Ministria e Shëndetësisë: 28 raste të reja me COVID-19, shkon në 361 numri i të prekurve   5 të shëruar në 24 orë. Shkon në 104 numri i të shëruarve   Dr. Albana Fico Drejtor: Instituti i Shëndetit ...

Më shumë
05 Apr
0

  4 prill 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

  4 prill 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (04.04.2020) janë testuar 2247  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 333 raste të konfirmuara 19 ...

Më shumë
04 Apr
0

4 Prill 2020 / Komunikim i përditshëm për koronavirusin

Ministria e Shëndetësisë: 29 raste të reja me COVID19, shkon në 333 numri i të prekurve   Ndërron jetë një 67-vjeçar në spitalin Infektiv. Deri tani 99 të shëruar     Dr. Marjeta Dervishi Instituti i Shëndetit Publik   Në ...

Më shumë
04 Apr
0

3 prill 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

3 prill 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (03.04.2020) janë testuar 2031  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 304 raste të konfirmuara 17 ...

Më shumë
02 Apr
0

02 Prill 2020/ Komunikimi i përditshëm për koronavirusin 

    COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 18 raste të reja, shkon në 277 numri i të prekurve   Rovena Daja Instituti i Shëndetit Publik   Ndërron jetë 78-vjeçari nga Durrësi, viktima e 16 në Shqipëri. 9 të shëruar gjatë 24 ...

Më shumë
02 Apr
0

1 prill 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

1 prill 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (01.04.2020) janë testuar 1823  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 259 raste të konfirmuara 15 ...

Më shumë
01 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin 1 Prill 2020

  COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 16 raste të reja, shkon në 259 numri i të prekurve   Silva Bino Instituti i Shëndetit Publik   15 të shëruar gjatë 24 orëve të fundit. Shkon në 67 numri i të shëruarve   ...

Më shumë