Category Archives: Lajme dhe Evente

25 Feb
0

25 Shkurt 2020- Informacion i përditësuar për Koronavirusin COVID_2019

25 Shkurt 2020- Informacion i përditësuar për Koronavirusin COVID_2019   Masat e marra në vendin tonë   Në Shqipëri nuk ka asnjë rast të konfirmuar me COVID-19. Deri tani në Laboratorin e Virologjisë në Institutin e Shëndetit Publik janë testuar ...

Më shumë
25 Feb
0

24 shkurt 2020/ Informacion i përditësuar për Koronavirusin COVID_2019

24 shkurt 2020/ Informacion i përditësuar për Koronavirusin COVID_2019 Masat e marra në vendin tonë   Në vendin tonë deri tani nuk ka asnjë rast të konfirmuar me Koronavirus COVID-19, janë testuar 8 raste të cilat pas testimit kanë rezultuar ...

Më shumë
24 Feb
0

24 Shkurt 2020, Informacion i përditësuar/ Situata e Gripit

24 Shkurt 2020, Informacion i përditësuar/ Situata e Gripit Në javën 07 të 2020 vërehet një prirje në rënie e numrit të infeksioneve Respiratore të Sipërme dhe të Poshtëme. Bazuar në të dhënat e Buletinit të Gripit të Institutit të ...

Më shumë
23 Feb
0

Pyetje dhe përgjigje të shpeshta: Virusi dhe sëmundja nga COVID-19

PYETJE DHE PËRGJIGJE TË SHPESHTA VIRUSI DHE SËMUNDJA NGA COVID-19   Çfarë është koronavirusi? Koronaviruset (CoV) janё një familje e madhe virusesh që shkaktojnë sëmundje nga më të lehtat deri tek ato tepër të rënda.  Ato janë të përhapur në ...

Më shumë
21 Feb
0

Informacion për shkallën e përhapjes së COVID – 19 dhe masat e marra në vendin tonë   21 shkurt 2020

Informacion për shkallën e përhapjes së COVID – 19 dhe masat e marra në vendin tonë   21 shkurt 2020   Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së është si më poshtë: Në nivel global, janë raportuar në total 76 740 raste të ...

Më shumë
20 Feb
0

Informacion për shkallën e përhapjes së COVID – 19 dhe masat e marra në vendin tonë   20 shkurt 2020

Informacion për shkallën e përhapjes së COVID – 19 dhe masat e marra në vendin tonë   20 shkurt 2020   Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së është si më poshtë: Në nivel global, janë raportuar në total 75 744 raste të ...

Më shumë
19 Feb
0

19  Shkurt 2020/ Informacion i përditësuar për Koronavirusin COVID – 2019

19  Shkurt 2020/ Informacion i përditësuar për Koronavirusin COVID – 2019   Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së është si më poshtë: Në nivel global, janë raportuar në total 75 192 raste të konfirmuara me COVID – 2019. Azi:          74564 raste ...

Më shumë
18 Feb
0

18 shkurt 2020- Informacion i përditësuar për Koronavirusin COVID_19

18 shkurt 2020- Informacion i përditësuar për Koronavirusin COVID_19   Masat e marra dhe vlerësimi i riskut të virusit COVID – 2019 për popullatën në Shqipëri  Rreziku i infeksionit nga COVID – 2019 për popullatën në Shqipëri është aktualisht i ...

Më shumë
17 Feb
0

17 Shkurt 2020, Informacion i përditësuar/ Situata e Gripit

17 Shkurt 2020, Informacion i përditësuar/ Situata e Gripit  Instituti i Shëndetit Publik bën me dije se në javën e 06 të këtij viti paraqitet rënie e rasteve me infeksione respiratore. Nga të dhënat e raportimit sipas survejancës së infeksioneve ...

Më shumë
15 Feb
0

15 Shkurt 2020- Informacion i përditësuar për Koronavirusin COVID_19

15 Shkurt 2020- Informacion i përditësuar për Koronavirusin COVID_19 Nga sot në Laboratorin e Virologjisë në Institutin e Shëndetit Publik, do të kryhet diagnoza e plotë konfirmuese për koronavirusin COVID-19. Testimi për koronavirusi kryhet në laboratorin pranë ISHP, konkretisht në ...

Më shumë