Category Archives: Lajme dhe Evente

05 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 05 Shkurt 2022

  COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3,656 testime, 793 qytetarë të infektuar, 5 humbje jete dhe 1,548 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe ...

Më shumë
26 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5779 testime, 1562 qytetarë të infektuar, 6 humbje jete dhe 1642 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
25 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 7067 testime, 2156 qytetarë të infektuar, 5 humbje jete dhe 1685 të shëruar në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe ...

Më shumë
24 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3667 testime, 789 qytetarë të infektuar, 7 humbje jete dhe 1824 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
23 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5,367 testime, 1,658 qytetarë të infektuar, 8 humbje jete dhe 2005 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
22 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 6,598 testime, 2,230 qytetarë të infektuar, 5 humbje jete dhe 1,894 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
21 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 9,485 testime, 2,670 qytetarë të infektuar, 6 humbje jete dhe 2,152 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
20 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 7,634 testime, 2,383 qytetarë të infektuar, 3 humbje jete dhe 1,754 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
19 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 7,859 testime, 2,643 qytetarë të infektuar, 6 humbje jete dhe 1,692 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
18 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 8,746 testime, 2,832 qytetarë të infektuar, 6 humbje jete dhe 1,732 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë