Category Archives: Lajme dhe Evente

13 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Maj 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Maj 2020 Dr. Flutra Beqo Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Ju bëjmë me dije të dhënat e 24 orëve të fundit të situatës së COVID 19 në Shqipëri. Situata epidemiologjike në vend paraqitet ...

Më shumë
12 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Maj 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Maj 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 4 raste të reja, 78% e të prekurve janë shëruar   Sot dita me pozitivitetin më të ulët në vend, ndaj totalit të testimeve ditore   Dr. ...

Më shumë
11 May
0

11 Maj 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

11 Maj 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (11.05.2020) janë kryer testuar 10559  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 872 raste të konfirmuara ...

Më shumë
11 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Maj 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Maj 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 4 raste të reja, shkon në 872 numri i të prekurve   Sot, numri më i ulët i rasteve ditore pozitive në 8 javët e fundit   ...

Më shumë
08 May
0

8 Maj 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

8 Maj 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (08.05.2020) janë testuar 10044  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 850 raste të konfirmuara 31 ...

Më shumë
10 May
0

10 Maj 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

10 Maj 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (10.05.2020) janë testuar 10438  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 868 raste të konfirmuara 31 ...

Më shumë
09 May
0

Komunikimi i perditshem per COVID-19

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 09 Maj 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: Në 24 orët e fundit 6 raste të reja, 7 të shëruar   Përqindja e pozitivitet ditor 2.67 % e totalit të testimeve. 198 raste aktive, më ...

Më shumë
08 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 8 Maj 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 8 Maj 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 8 raste të reja, shkon në 850 numri i të prekurve   Mbi 10 mijë testime të kryera. Aktualisht nën 5% pozitiviteti i COVID-19 në vend   ...

Më shumë
08 May
0

7 Maj 2020/Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19  

7 Maj 2020/Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (07.05.2020) janë testuar 9806  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 842 raste të konfirmuara 31 pacientë ...

Më shumë
07 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 7 Maj 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 7 Maj 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 10 raste të reja, shkon në 842 numri i të prekurve   Të shëruar 605 qytetarë, 206 janë raste aktive. Zonat më të prekura janë Tirana, Kruja, ...

Më shumë